SC HATTRICK BRNO a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.

NastaveníOK

Souhlas můžete odmítnout zde

Krásné ocenění získala Brno Open Game na úterním vyhlašování cen Sportovec Jihomoravského kraje za minulý rok. V kategorii Sportovní akce skončil florbalový turnaj na třetím místě a potvrdil, že patří k absolutní špičce ve své oblasti.

Kategorii Sportovní akce, jež se vyhlašovala v rámci Sportovce Jihomoravského kraje 2023, ovládl evropský šampionát baseballistů. Na druhém místě se potom umístilo Mistrovství světa a mistrovství Evropy v tanečním sportu a Brno Open Dance Festival 2023. Bronzová pozice již patřila turnaji Brno Open Game, na který každoročně jezdí stovky týmů a tisíce hráčů i hráček všeho věku.

„Je pro nás skutečně velkou poctou, že se Open Game dostala do společnosti takových akcí. Zároveň je to pro nás i obrovská odpovědnost, jež nám do budoucna klade laťku výše, než dosud byla,” uvedl tiskový mluvčí turnaje Kryštof Severa. Podle jeho slov je cílem i nadále držet kvalitu Open Game na nejvyšší možné úrovni.

„To by se nám nedařilo bez partnerů, kteří nám bohaté pomáhají finančně i materiálně. A samozřejmě nelze opomíjet obrovskou podporu dobrovolníků, brigádníků ani celého organizačního štábu turnaje,” doplnil Severa.

Právě teď běží přihlašování do mládežnických i mužských kategorií Brno Open Game 2024. Zatímco děti poměří síly v termínu 20.–23. června, dospělí si pak zahrají od 27. do 30. června. Registrovat svůj tým můžete V ODKAZU ZDE.

A zapojit se můžete do letošního ročníku také jako pořadatelé či rozhodčí. Kompletní informace přinášíme V TOMTO ČLÁNKU. Formulář pro pořadatele naleznete ZDE a pro rozhodčí ZDE.

 

SDÍLEJ PŘÍSPĚVEK

DALŠÍ AKTUALITY

Hummel - vybírejte!

Charakter od roku 1923. Od roku 1923 do dneška. Pod logem, inspirovaném obyčejným čmelákem (v němčině "Hummel"), nabízí dánská firma špičkové obutí i oblečení pro halové sporty, fotbal a další aktivity. Katalog pro sezónu 2024/25 MÁTE NĚJAKÉ DOTAZY? ZAVOLEJTE NÁM: +420 545 422 431  Charakter od roku 1923. Od roku 1923 do

Prezentace týmů dětské části

Letošní prezence týmů pro dětskou část Brno Open Game 2024 Prezence týmů se uskuteční nákupním centru krpolenc.cz – a to ve středu 19.6.2024 od 12 do 20 hodin a ve čtvrtek 20. 6. 2024 od 7:30 do 17 hodin. Před příchodem na prezenci by týmy už měly mít správně vyplněné soupisky. Během prezence pak týmy doplatí ubytování, uhradí a převezmou náramky.

Buď nedílnou součástí Open Game! Hledáme pořadatele i rozhodčí

Máš volno na konci června a chceš se zapojit do vrcholné florbalové akce? Není lepší šance než stát se pořadatelem či rozhodčím letošního Brno Open Game! Pořádáme již 18. ročník jednoho z největších turnajů na světě, při němž oceníme pomoc každého, kdo má florbal v srdci na prvním místě. Být na hale,

Všechny články

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Instagram

HASHTAGY TURNAJE

#MUJOPENGAME

        

TURNAJ POD ZÁŠTITOU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

 

 

 

 

FLORBALOVÍ PARTNEŘI

     

 

PARTNEŘI